Τον λένε Σωκράτη. Κώνειο δεν πίνει, έχει όμως την δική του φιλοσοφία για τα πράγματα και δείχνει ένα παιδί συγκροτημένο και προσγειωμένο, παρά το παρουσιαστικό και την εμφάνιση του. 

Είναι, άλλωστε, για όσους τον γνωρίζουν αυθεντικός και... Ελληνικός. Έτσι είναι το επώνυμο του. Ελληνικός, όχι βαρύς και σίγουρα γλυκός, αλλά και σοβαρός. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στην σελίδα του στο instagram παραπέμπουν σε μοντέλο και θα μπορούσαν κάλλιστα να φιλοξενηθούν σε περιοδικά μόδας για άνδρες ή σε καμπάνιες επωνύμων ρούχων. 

Δεν είναι όμως τίποτα από όλα αυτά. Ο ίδιος το ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι μοντέλο, δεν έχει σχέση με τον χώρο, απλά του αρέσει να φωτογραφίζεται."Έχω έναν καλό φίλο, τον Κωνσταντίνο Σαρακίνη που είναι φωτογράφος. Έτσι ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες στην σελίδα μου, κυρίως πορτρέτα που έχουν να κάνουν ως φόντο με τοπία" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr. 

Είναι μόλις 22χρονών, κατάγεται από την Εύβοια και έχει έρθει στην Πάτρα για σπουδές αφού είναι φοιτητής στην σχολή Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. "Μπαίνω στο πέμπτο έτος μου φέτος. Ελπίζω να τα καταφέρω και να πάρω το πτυχίο μου" τονίζει.


Πέρα από την φωτογραφία και τις σπουδές του στον ελεύθερο χρόνο του παίζει μπάσκετ, βλέπει ταινίες και του αρέσει να βγαίνει αρκετές βόλτες στην Πάτρα. 

"Η Πάτρα είναι μία όμορφη πόλη. Την έχω λατρέψει" μας λέει. Όσο για τις κοπέλες πώς τον αντιμετωπίζουν αφού σίγουρα είναι ένα αγόρι που κεντρίζει την προσοχή, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και τραβάει τα βλέμματα, έχοντας ένα αντικειμενικά όμορφο παρουσιαστικό;

"Δεν θα έλεγα ότι με κυνηγούν οι κοπέλες και ότι σώνει και καλά θέλουν να με γνωρίσουν. Όμως σίγουρα το παρουσιαστικό βοηθάει στις σχέσεις που αναπτύσσω με το αντίθετο φύλο. Ως εκεί όμως. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από πολλά άλλα πράγματα και από διάφορους παράγοντες". 

Δείτε και άλλες φωτογραφίες στην σελίδα του στο instagram.