Μία από τις στήλες που έχει καθιερώσει το διαδικτυακό «France Football» και τυγχάνει πλήρους αποδοχής από τους Γάλλους φιλάθλους, είναι αυτή που αφορά στα «πέντε ερωτήματα».

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι συντάκτες του γαλλικού κορυφαίου αθλητικού περιοδικού, θέτουν ερωτήματα, στα οποία καλούνται ν΄ απαντήσουν οι φίλαθλοι.

Μία από τις ερωτήσεις που έχουν τεθεί προς απάντηση στους αναγνώστες του «France Football» αφορά και στον Κώστα Μήτρογλου. Στο σχετικό κείμενο, αναφέρεται πως ο Ελληνας επιθετικός έχει «κερδίσει πόντους» και εκτίμηση, τόσο από τον προπονητή της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσιά, όσο και από τους φιλάθλους της ομάδας. Ειδικά μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μονακό και το γκολ που σημείωσε ανοίγοντας το σκορ (σ.σ. νίκη 3-2 της Μαρσέιγ), ο Μήτρογλου βρίσκεται στο προσκήνιο των Μασσαλών και της επικαιρότητας. Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται, είναι εάν ο διεθνής επιθετικός, θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς κι εάν θα επιβεβαιώσει την παρουσία του σε υψηλό επίπεδο. Και τα -μέχρι στιγμής- αποτελέσματα, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τον Μήτρογλου, καθώς το 70% των 590 φιλάθλων που απάντησαν, είναι θετικά διακείμενο στο ενδεχόμενο ο Ελληνας άσος να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, στην αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ.