Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις με σκοπό την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας στο ανθρώπινο δυναμικό του. Υπόδειγμα καινοτομίας, υψηλού επαγγελματισμού και εξειδικευμένης επιστημονικής κατάρτισης του προσωπικού της 441 Αποθήκης Βάσης Υγειονομικού Υλικού (441 ΑΒΥΥ), είναι η παρασκευή του νέου προϊόντος «ΟΡΦΕΝΑΔΡΙΝΗ και ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ».

Η παραγωγή του στηρίζεται αποκλειστικά στις δυνατότητες των στρατιωτικών φαρμακευτικών εργαστηρίων της 441 ΑΒΥΥ. Το συγκεκριμένο προϊόν, μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του από το επιστημονικό δυναμικό και των μελετών σταθερότητας του, υποβλήθηκε στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) από τον οποίον και χορηγήθηκε άδεια παραγωγής αποκλειστικά για το Στρατό.

Το νέο φαρμακευτικό προϊόν, συνδυασμός δραστικών ουσιών, χρησιμοποιείται ως μυοχαλαρωτικό:

- Σε καταστάσεις που συνοδεύονται από μυϊκό σπασμό ποικίλης αιτιολογίας

- Στη συμπτωματική ανακούφιση επώδυνων μυϊκών συσπάσεων τοπικής αιτιολογίας (τραυματισμοί, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, κ.λπ.).\

Η 441 ΑΒΥΥ, προμηθεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις με πλήθος προϊόντων τα οποία βρίσκονται σε διάφορες μορφές, όπως κάψουλες, δισκία, υγρά, ημιστερεά, κόνεις εξωτερικής χρήσης, καθώς και επιδεσμικό υλικό, επιτυγχάνοντας πέραν των άλλων σημαντικό οικονομικό όφελος.