Την απαξιωτική και ειρωνική συμπεριφορά του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη καταγγέλλει μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΜΑΤΙ.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η εν λόγω κάτοικος, οι κυβερνητικοί φορείς επισκέφτηκαν χτες το Μάτι για ακόμη μία ενημέρωση και αντί να καθησυχάσουν τους πολίτες, του εξόργισαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κυρία Τίνα Κολλάρου, ο υπουργός παρομοίασε ειρωνικά με … «φρύδι» το Μάτι, ενώ επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τους για αυθαίρετη δόμηση αλλά και για ιδιοκτησία offshore εταιρειών!

Όπως τονίζει το μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μάτι, ο Χρήστος Σπίρτζης δεν έχανε μάλιστα την ευκαιρία να ανασύρει το κλασικό πλέον αφήγημα της παρούσας Κυβέρνησης, αναφέροντας πως οι κάτοικοι έχουν μεγάλες ευθύνες, πως η παραλία είναι μεγάλη με «ιδιωτικές σκάλες» και πως οι «παθογένειες» έφεραν την καταστροφή.

«Η ειρωνεία είναι μη αποδεκτή συμπεριφορά και το "υφάκι" δεν έχει καμία θέση εδώ» προσθέτει οργισμένη η κυρία Κολλάρου, παραθέτοντας την απάντηση που πήρε σε ερώτηση σχετικά με τη μελέτη Ακτομηχανικής για τη διάβρωση των ακτών, με τον Χρήστο Σπίρτζη να απαντά «ο Κος Μουτζούρης την κάνει. Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε την οργισμένη καταγγελία της κυριάς Κολλάρου: