Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Ακόμα, στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 47χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με την άμεση συνέργεια δύο (02) ακόμα αλλοδαπών, ηλικίας 40, 28 ετών αντίστοιχα, έναν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου οι ανωτέρω να τον μεταφέρουν λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς και το έγγραφο.

Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, 30 και 16 ετών αντίστοιχα και του 59χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού της προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν ο 30χρονος και ο 16χρονος να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα της χώρας με την άμεση συνέργεια του ανωτέρω 59χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τη συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της με το ως άνω πλοίο, ενώ κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.