Η Charlotte Chacatouille είναι ένα κορίτσι από την Γαλλία που της αρέσει να γυρίζει τον κόσμο και να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη.

Για όσους ασχολούνται με το parkour και βλέπουν διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο, γνωρίζουν ότι η Γαλλίδα αυτή, δεν είναι απλά και μόνο μία τουρίστρια, αλλά είναι μία κοπέλα που κάνει freeruning και parkour, ενώ θεωρείται μία από τις καλύτερες traceuses στην Ευρώπη. 

Στα μέρη που πηγαίνει απολαμβάνει το freeruning και το parkour, κάνοντας επιδείξεις και ριψοκίνδυνα κόλπα, ανεβάζοντας τα σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο και έχοντας αρκετά views. Οι fans των δύο αυτών extreme αθλημάτων την γνωρίζουν αρκετά καλά, ενώ στο youtube την βρίσκουμε συνήθως με το ψευδώνυμο parkour girl. 

Το parkour girl από την Γαλλία βρέθηκε λοιπόν τις προάλλες και στην Πάτρα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στο instagram, από κάποια παραλία της Πάτρας, την στιγμή που κάνει το... ακροβατικό της, με φόντο την θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και την Παλιοβούνα. Ανάμεσα στην θάλασσα και στα βουνά γράφει στην λεζάντα...

Δείτε και άλλες φωτογραφίες της από τα ταξίδια της σε διάφορα μέρη του κόσμου.