Η μελαχρινή Ιωάννα Μπέλλα έβαλε τα κλάματα ακούγοντας τους κριτές του Greece’s Next Top Model να σχολιάζουν για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα της. Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε πριν από ένα χρόνο πειράξει τα χείλια της, ενώ είχε κάνει αυξητική στήθους και είχε βάλει βλεφαρίδες, ωστόσο η επιμονή των κριτών πως έχει επέμβει λάθος στο σώμα της έκανε την παίκτρια να «λυγίσει» βλέποντας και την ιδέα της ένταξης της στο ριάλιτι να απομακρύνεται.

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram με την Ιωάννα Μπέλλα, καλωσορίζοντας τη στη showbiz και γράφοντας «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! Είσαι τόσο υπέροχο μοντέλο. Συνέχισε και καλωσόρισες στην showbiz. Μου αρέσεις στ΄αλήθεια!», κάτι που από τον Γρηγόρη Γκουντάρα θεωρήθηκε ως απάντηση στα σχόλια του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού που στην κριτική του στο GNTM ανέφερε πως τα χείλη της κοπέλας θα είναι πρόβλημα σε μια φωτογράφιση…

«Νομίζω ότι μια τέτοια παρουσία για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χρειάζεται! Είναι ένα κορίτσι 1,83 με ένα κορμί καταπληκτικό. Αν μη τι άλλο, αυτή πρέπει να πάρουν. Τους ενοχλούσε μέχρι και το όνομα. Μιλάνε για το στήθος… Συγγνώμη ρε παιδιά, έγινε η κοπέλα η Ντόλυ Πάρτον; Η κοπέλα αυτή είπε και την καταλαβαίνω παρόλο που δεν είμαι κοπέλα ότι «το έκανα γιατί δεν είχα τίποτα». Καταρχάς το στήθος αυτό δεν είναι πλούσιο, είναι ένα κανονικό στήθος. Στο φινάλε είπε ότι έχει μετανιώσει για όλα αυτά που έχει κάνει και παρόλα αυτά την έκοψαν», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Τι λέει;» υπερασπιζόμενος την Ιωάννα Μπέλλα.


Βίντεο: zappit