"Μπράβο σου παιδί μου".

Ε, καλά, εντάξει, μην μας λέτε και μπράβο, δεν κάναμε τίποτα. Την Ελένα Γεωργαντά ακούσαμε και το νέο της c.d. που ήδη κυκλοφορεί και μας άρεσε. Μας άρεσε γιατί μας έκανε να ξεσηκωθούμε, να χορέψουμε, να κουνήσουμε το κορμί μας, να σιγοτραγουδήσουμε, σε τελική ανάλυση να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε. 

Μπράβο λοιπόν στην Έλενα; Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο τίτλος του νέου της C.D. "Μπράβο σου παιδί μου", με 14 νέες επανεκτελέσεις, σε μία πολύ ωραία και προσεγμένη δουλειά που κυκλοφορεί από τη generalmusic, με την υπογραφή του μοναδικού, Κώστα Πίτσου. Το C.D. κυκλοφορεί και ήδη ακούγεται.


Όσο για τα μπράβο στην Έλενα; Είπαμε δεν τα λέμε εμείς. 

Τα λέει ο κόσμος που δείχνει να την αγαπάει και να ανταποκρίνεται στο ταλέντο της, σε μία ακόμα επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, όπου εμφανίστηκε σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στην ευρύτερη  περιοχή, ως ένα από τα πρώτα ονόματα κάθε φορά.

Πλέον τον φετινό χειμώνα, έχοντας πάντα μία ανοδική πορεία στην καριέρα της, συνεχίζει σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά, στα "Αστέρια", σε ένα δυνατό σχήμα, με πολλά ονόματα. 

Η ίδια, δηλώνει ικανοποιημένη για την αγάπη του κόσμου και δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις της, με μία σκηνική παρουσία εντυπωσιακή που τραβάει τα βλέμματα, όσο και στις καλλιτεχνικές της φωτογραφίες, με ένα νέο look που την κάνει ακόμα πιο λαμπερή. 


Στις εμφανίσεις της, είπαμε τον φετινό χειμώνα, θα την δούμε στα "Αστέρια".

Στις φωτογραφίσεις της, σίγουρα, ξεχωρίζει αυτή που έκανε πρόσφατα με τον Γιάννη Σαρηγιάννη, για τις ανάγκες του νέου της c.d. έχοντας μια φωτογένεια που αναδεικνύει το νέο της look και την όλη της ανανεωμένη διάθεση, σε χτένισμα που φρόντισε ο hairstylist Άλεξ Κυριακόπουλος και σε μακιγιάζ η makeup artist Βίλλυ Μουρτά. 

Όμως πάνω από όλα αυτό που μετράει για την Έλενα Γεωργαντά (και για μας σε αυτή), είναι το τραγούδι. Η μουσική και η φωνή της. Μια φωνή που αγαπάμε και αξίζει να έχουμε στην ζωή και στην διασκέδαση μας! E, μπράβο της λοιπόν... 


Έλενα Γεωργαντά ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ New songs 2018 (Lyric Video)