Η ομορφιά προκύπτει από το πάθος και το Golden Chic Hair δείχνει να κατέχει το "χρυσό" στις υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια στο Πατρινό -και όχι μόνο- κοινό.

Ο επαγγελματισμός, οι δεξιότητες και η ατομική προσέγγιση των ανθρώπων που εργάζονται και στα δύο κομμωτήρια "Golden Chic Hair" (Πατρών Κλάους 28 & Ηρ. Πολυτεχνείου 52) είναι αυτά που το έκαναν να ξεχωρίσει όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και στο ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον των μεγάλων brand της Αθήνας.


H Ελπίδα Μαστροκάλου ιδρυτής των ιδιαίτερων αυτών χώρων ξεκίνησε πριν από χρόνια το ταξίδι της στον κόσμο του χρωματισμού, της κοπής και του στυλ και από τότε συνεργάζεται και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις από τους καλύτερους του είδους παρακολουθώντας εγκεκριμένα σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης αντιπροσωπεύει το "σήμερα" στην κομμωτική με δεξιότητες που εκτιμήθηκαν από πολλούς που δεν διστάζουν να ταξιδέψουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα άλλων πόλεων μέχρι την Πάτρα για να αποκτήσουν το hairstyling που ονειρεύονται.


Το chic hair (όπως το γνωρίζουν οι πελάτες του) εξελίσσεται και γίνεται ακόμα περισσότερο δημοφιλές στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Το πάθος, η δημιουργικότητα και η ευρεία εμπειρία των ανθρώπων του, είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που συγκαταλέγουν την Πατρινή επιχείρηση σε ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια της χώρας.