Τι και αν κάποιοι από αυτούς στο άδοξο τέλος του καναλιού πέρασαν από χίλια κύματα;

Όλοι όσοι εργάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας Τele Time επιστρέφουν ξανά για ένα reunion που θα γράψει ιστορία.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε για τα μέσα Οκτωβρίου και ήδη το μήνυμα της επανένωσης διαδίδεται από "στόμα σε στόμα" και από "τοίχο σε τοίχο".

Το Τele Time έγραψε τη δική του ιστορία στα περιφερειακά ΜΜΕ και επιστρέφει μέσα από τους "ανθρώπους" του.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Μαρία Σιορώκου: "Tην Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 8.30 το βράδυ θα συναντηθούμε όλοι εμείς που εργαστήκαμε στο Τele Time ή συνεργαστήκαμε με το κανάλι!!

Στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καραϊσκάκη 116 (εκεί όπου λειτούργησε ο μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός της Πάτρας) σας περιμένουμε όλους: Δημοσιογράφους, ανταποκριτές, εικονολήπτες, τεχνικούς, διοικητικούς, Διοίκηση, κλπ."

Το Tele Time υπήρξε ιδιωτικός περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός που εξέπεμπε στη Δυτική Πελοπόννησο, στη Νότια Στερεά Ελλάδα και στα Νότια Επτάνησα, και έδρευε στην Πάτρα. Ιδρύθηκε και ξεκίνησε να εκπέμπει στα μέσα του 1992 και έκλεισε οριστικά το 2013. Ήταν ένας από τους σημαντικούς περιφερειακούς σταθμούς της Ελλάδας.


Greek Tele Time ident (μαυροπίνακας) 2009-2011