Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για την διοργάνωση της 17ης Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από όλες τις απόψεις.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τα περίπτερα της Αγροτικής Έκθεσης που έγινε για ακόμα μία χρονιά στα λιθόστρωτα μονοπάτια του παραδοσιακού οικισμού. Εκεί οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν δεκάδες είδη και προϊόντα της αγροτικής παραγωγής και της αχαϊκής γης, μηχανήματα που αφορούν τον γεωργικό κλάδο, αλλά και αντικείμενα που είχαν να κάνουν με την λαογραφική παράδοση της περιοχής. 

Εξάλλου, για ακόμα μία χρονιά, ξεχωριστή φωνή στην Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας είχαν είδη όπως το μέλι, το κρασί, τα γαλακτοκομικά, τα παραδοσιακά γλυκίσματα, οι ξηροί καρποί, τα χειροποίητα καλλυντικά και πολλά ακόμα που προέρχονται από την προσπάθεια των διοργανωτών για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Ερυμάνθου και της γύρω περιοχής. 

Ρόλο στην διοργάνωση είχαν και τα περίπτερα διαφορών δραστήριων πολιτιστικών συλλόγων από χωριά του Δήμου Ερυμάνθου, ενώ υπήρχαν και αρκετές επιχειρήσεις που προέρχονταν από μέρη της ευρύτερης Δυτικής Ελλάδας οι οποίες προσπάθησαν να προβάλλουν τα είδη τους μέσα από μία έκθεση που έχει γίνει θεσμός και κάθε χρονιά ανεβάζει ολοένα και ψηλότερα τον πήχη. 


Δείτε φωτογραφίες από τα περίπτερα της Αγροτικής Έκθεσης: 

Πρώτο Άλμπουμ 

Δεύτερο Άλμπουμ 

Τρίτο Άλμπουμ