Με τη νέα σχολική χρονιά στην πόλη της Πάτρας κάνει επίσημα την εμφάνιση του στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του, ο οργανισμός STEM Education. Ένας οργανισμός που σκοπό έχει να προάγει την συνολική εκπαιδευτική μεθοδολογία STEM, συμπεριλαμβανομένης και της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Μέσω εξειδικευμένων ολοκληρωμένων προγραμμάτων, προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τομείς της φυσικής, των μαθηματικών, της μηχανικής, της τεχνολογίας και των υπολογιστών.

Μια ομάδα εκπαιδευτών διαφόρων ειδικοτήτων, όπως φυσικοί, μαθηματικοί, μηχανικοί Η/Υ με παιδαγωγική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία και διακρίσεις, εφαρμόζοντας καινοτόμες και σύγχρονες μεθόδους βοηθούν τα παιδιά (4+ ως και 18 ετών) να κατακτήσουν όλες αυτές τις γνώσεις και  δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τους πολίτες του άμεσου μέλλοντος.

Η σύγχρονη ρομποτική μπορεί να αποτελέσει το όχημα για την επίλυση των κρίσιμων προβλημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ είναι σημαντικό, οι σημερινοί μαθητές να αποκτήσουν εφόδια όπως η ομαδική εργασία και η υλοποίηση έργων με έμφαση στην επίλυση προβλημάτων, για να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας.

O STEM Education διοργανώνει τα STEM Open Days, και σας καλεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Σεπτεμβρίου, γονείς και παιδιά, να γνωρίσετε από κοντά την ολοκληρωμένη μεθοδολογία STEM και την Εκπαιδευτική Ρομποτική.

STEM Open Days

14-15 Σεπτεμβρίου

21-22 Σεπτεμβρίου

28-29 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 12:00-20:00 & Σάββατο 10:00-18:00

Διεύθυνση: Μαιζώνος 198, Πάτρα – Τηλ.: 2610318914