Μέσα στη βαθιά τους θλίψη, από τον αναπάντεχο χαμό των αγαπημένων τους προσώπων, του Χρήστου Χανιά και της φίλης του Εύας Στράτου από τη Λαμία, που είχαν έρθει στην Ηλεία για το γάμο του Ανδρέα Γούρμου και της Ράνιας Χανιά, αδελφής του εκλιπόντα, η οικογένεια, βρήκε το κουράγιο να προχωρήσει σε μια αξιοθαύμαστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Τα δύο παιδιά, που δεν πρόλαβαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους με τις ευλογίες της Εκκλησίας, ζήτησαν από τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξωμάτων «Οι Ταξιάρχες» να αναλάβουν και να παραδώσουν όλα τα τρόφιμα και τα γλυκά που είχαν προμηθευτεί για τον γάμο και τη δεξίωση, σε συλλόγους και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Πράγματι, ο Σύλλογος Ξωμάτων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το patrinews, παρέδωσε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Κυλλήνη καθώς επίσης σε οικογένειες από την περιοχή του Κάμπου που έχουν ανάγκη, τρόφιμα και γλυκίσματα, ενώ γλυκίσματα παρέδωσαν επίσης στο σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου στη Βροχίτσα και στον Σύλλογο Παραπληγικών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χωμάτων, Γιώργος Καρβουνιάρης ευχαρίστησε την οικογένεια του Ανδρέα Γούρμου για την εμπιστοσύνη να διεκπεραιώσει αυτή τη σοβαρή πράξη, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Παντελής Παπαναγιώτου, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις δύο οικογένειες, και την ευχή, η πράξη αυτή να απαλύνει τον πόνο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Ξωμάχων, παρέδωσε επίσης στο Χαμόγελο του Παιδιού ρούχα και σχολικά είδη για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται και φροντίζει το Χαμόγελο.

Φωτογραφίες: patrisnews