Ένα ακόμα πρόσωπο "φλερτάρουν" στην Νέα Δημοκρατία και προσπαθούν να το πείσουν για να κατέβει στον εκλογικό στίβο για τον Δήμο της Πάτρας. 

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Πάτρας, με κοινή αναγνώριση και ευρεία αποδοχή, έχοντας σημαντική προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα στην κοινωνική ζωή. 

Είναι ένα πρόσωπο που έχει κοινά στοιχεία με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακαλάρου, του προέδρου της Παναχαϊκής, τόσο λόγω της επιτυχημένης επαγγελματικής του πορείας, όσο και της ενασχόλησης του με τον αθλητισμό και τα διοικητικά μεγάλης ομάδας. 

Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο αν το συγκεκριμένο πρόσωπο θα δεχθεί να κατέβει στον εκλογικό στίβο και αν τον ενδιαφέρει η δημαρχία. Αν δεν προχωρήσει το "φλερτ" μαζί του και δεν έχει κάποια θετική κατάληξη το σενάριο με τον Κώστα Μπακαλάρο, τότε η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να κοιτάξει να δώσει μία λύση πάνω στο όλο ζήτημα, μέσα από τον πιο στενό κομματικό κλοιό της. 

Πάνω στην κατεύθυνση αυτή ακούγεται το όνομα του γνωστού γιατρού, Νίκου Παπαδημάτου που παλιότερα ήταν και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Θα δείξει...