Η Μίνι Περιμετρική ολοκληρώνεται και πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, λίγες μέρες πριν αυτή παραδοθεί στην κυκλοφορία. 

Ήδη στο μεγαλύτερο κομμάτι του έργου έχει μπει άσφαλτος, ενώ έχει ολοκληρωθεί σχεδόν η σήμανση, με τα συνεργεία να προχωρούν και στην τοποθέτηση των φώτων στο τούνελ. 

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί σε κυκλοφορία στις αρχές του επόμενου μήνα, εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο και ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την Κανακάρη και την επικείμενη αντιδρόμηση της. 

Πάντως, όπως ήδη έχει γραφτεί η μίνι περιμετρική αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αποσυμφόρηση του κέντρου της Πάτρας, δίνοντας την δυνατότητα σε όσους μένουν στις νότιες και στις ανατολικές συνοικίες της Αχαϊκής πρωτεύουσας να μην χρειάζεται να εισέρχονται στους κεντρικούς δρόμους για να πάνε στην βόρεια πλευρά. 

Η Μίνι Περιμετρική ξεκινά από τα Ταμπάχανα και καταλήγει στον  αυτοκινητόδρομο της Πατρών - Αθηνών. Είναι ένα έργο που το είχε απόλυτη ανάγκη η Πάτρα που ταλαιπωρείται από την κυκλοφοριακή κίνηση που υπάρχει στο κέντρο της και επιτέλους ολοκληρώνεται έστω και μετά από πάνω από 15 χρόνια από τότε που ξεκίνησε.