Αλήθεια πώς θα σας φαινόταν αν αντί να οδηγήσετε μέχρι τη σουίτα του ξενοδοχείου σας, έρθει η σουίτα σε εσάς;

Ο Στιβ Λι (Steve Lee) του Aprilli Design Studio στο Λος Άντζελες είχε μια ιδέα που ενδέχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που ταξιδεύουμε. Έτσι, αντί να πάρετε αυτοκίνητό, ή τραίνο, ή αεροπλάνο για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας, το ξενοδοχείο έρχεται σε εσάς.

Η «Αυτόνομη Ταξιδιωτική Σουίτα» είναι ένα self-driving - με ηλεκτροκίνηση - δωμάτιο ξενοδοχείου, το οποίο έρχεται και σας παίρνει από το σπίτι και σας πηγαίνει στον προορισμό σας. Ούτε καθυστερήσεις αναχωρήσεων (τραίνων κι αεροπλάνων), ούτε κίνδυνος απώλειας αποσκευών.

Αν δεν είστε συνηθισμένος να κοιμάστε σε αυτοκίνητο, κανένα πρόβλημα. Κάθε αυτοκινούμενη σουίτα διαθέτει εξαιρετικό στρώμα, λουτρό, κουζίνα και μίνι μπαρ, καθώς και χώρο για να δουλέψετε ή διασκεδάσετε. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη για να δεχθεί από έναν μοναχικό ταξιδιώτη έως οικογένεια με κατοικίδια. Η ιδιωτικότητα είναι εξασφαλισμένη: τα τζάμια σκουραίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με το που φτάσετε στον προορισμό σας, η «Αυτόνομη Σουίτα» ενσωματώνεται σε ένα «Αυτόνομο Ξενοδοχείο». Η αυτοκινούμενη σουίτα σας κλειδώνει με άλλες σουίτες, και συνδέεται με ρεστοράν, γυμναστήρια και spa.