O Ανδρέας Κατσανιώτης σε δήλωσή του αναφέρει: "Ο κ. Σπίρτζης, επί τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τους πολίτες της Αχαΐας και της Ηλείας. Ούτε καν τις συμβάσεις δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει για τον δρόμο Πάτρα – Πύργος. Το μόνο οδικό έργο που αποφάσισε να διαχειριστεί ο ίδιος με τον δικό του τρόπο και δεν βρήκε έτοιμο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις το έριξε στα βράχια.

Το… κατόρθωμα του Υπουργού είναι ότι επί τέσσερα χρόνια δεν έχει πέσει ούτε ένα κυβικό τσιμέντου στον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας, ο οποίος κατά τα αρχικά λεγόμενα του υπουργού θα έπρεπε μέχρι τώρα να… ολοκληρώνεται και κατά τα τελευταία λεγόμενά του, θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι που ήδη τελείωσε.

Ανικανότητα ή σχεδιασμένη κατάτμηση για να βολέψει τον κουμπάρο; Ας αποφασίσει ο ίδιος.

Όσο αφορά στο ραντεβού που έσπευσε να κλείσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον Υπουργό την επόμενη εβδομάδα, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Εξάλλου, η «διεκδικητικότητα» του Περιφερειάρχη παίρνει ακριβώς τον ίδιο και μη προβιβάσιμο βαθμό με την «αποτελεσματικότητα» του Υπουργού. Φαντάζομαι θα κουβεντιάσουν για το κοινό παρελθόν τους στο ΠΑΣΟΚ και την σημερινή τους συνεργασία στο ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι δυο σύντομα θα αποτελούν παρελθόν".