Αν η Μύκονος είναι το νησί των ανέμων, η φωτογράφιση που έκανε η Χρύσα Μούρτζη "ξεσήκωσε" έως και τους γραφικούς ανεμόμυλους, κάνοντάς τους να... γυρίζουν από τη ζάλη. 

Πόσο να αντέξουν και αυτοί οι πέτρινοι γίγαντες του Αιγαίου που αντιστέκονται στα δυνατά μελτέμια εδώ και αιώνες, με τον "αέρα" που είχε μαζί της η Χρύσα Μούρτζη και σκόρπισε γύρω της ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Παντελή Καπούλα;

Η νεαρή, που έχει περάσει από την Πάτρα όταν σπούδαζε στην αχαϊκή πρωτεύουσα, βρίσκεται από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού στη Μύκονο, όπου ασχολείται με το hosting και το concierge, κλείνοντας δουλειές ως freelancer, με τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. 

Παράλληλα, όμως, με τις ενασχολήσεις της αυτές που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ αφού - πώς να το κάνουμε διαφορετικά - ο φωτογραφικός φακός την αγαπάει και αυτή τον γοητεύει. 

Έτσι, το έμπειρο μάτι του Παντελή Καπούλα, ο οποίος είναι αρκετά γνωστός στη Μύκονο, αλλά και στην Αθήνα, έχοντας κάνει πολλές και σημαντικές δουλειές, δεν δυσκολεύτηκε να διακρίνει τη σχέση που έχει η νεαρή με το φακό και έτσι τις πρότεινε να προχωρήσει μαζί της σε μία επαγγελματική φωτογράφιση. 

Το αποτέλεσμα το βλέπετε, δεν χρειάζεται σχολιασμό. Μια λέξη μόνο. Υπέροχο...