Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη και των Staventο στο Εργοστάσιο Τέχνης, καθώς μετά από επίσκεψη του υπεύθυνου διοργάνωσης των συναυλιών κρίθηκε ότι ο χώρος δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για το κοινό.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου: "Κατόπιν επίσκεψης του υπευθύνου της εταιρίας που εκπροσωπεί στις συναυλίες τον Γιώργο Μαζωνάκη και τους Stavento διαπιστώθηκε ότι στο χώρο που θα πραγματοποιούταν η συναυλία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια του κοινού και για τους λόγους αυτούς ακυρώνουμε την συναυλία. Είμαστε σε αναζήτηση καινούργιου χώρου για να πραγματοποιήσουμε την συναυλία μας. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα επιστραφούν τα χρήματα τους πίσω από τα σημεία προπώλησης που τα προμηθεύτηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ και συγνώμη για την ταλαιπωρία".

Καλοκαίρι σημαίνει Γιώργος Μαζωνάκης - STAVENTO περιοδεία καλοκαίρι 2018!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και το αγαπημένο συγκρότημα έρχονται στην Πάτρα στις 17 Σεπτεμβρίου στο Εργοστάσιο Τέχνης.

Εκείνος είναι ο χαρισματικός καλλιτέχνης που γεμίζει τους χώρους όπου εμφανίζεται με εκρηκτική ενέργεια και πάθος. Εκείνοι είναι το συγκρότημα που κατάφερε να ξεχωρίσει όσο κανένα άλλο χαρίζοντας μας δεκάδες επιτυχίες.

Εκείνος είναι ο πιο ανατρεπτικός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης της γενιάς του που δεν χωρά κάτω από ταμπέλες. Εκείνοι είναι το συγκρότημα καταφύγιο που έχουν καταφέρει να ενώσουν διάφορα μουσικά είδη.

Εκείνος κι εκείνοι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την πιο ξεχωριστή μουσική πρόταση του φετινού καλοκαιριού.

Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento μαζί σε περιοδεία σημαίνει live που θα αφήσουν ξεχωριστό αποτύπωμα στο συναυλιακό χάρτη.

Μετά το δέσιμο που είδαμε να δημιουργείται ανάμεσα στον Γιώργο και τον Μιχάλη στην πολύ επιτυχημένη σειρά από απολαυστικά video στο YouTube κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου single «αγαπώ σημαίνει», δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το πιο συναρπαστικό live του φετινού καλοκαιριού!

Ημερομηνία: 17.09.2018

Χώρος: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΗΣ

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίου:

ΤΑ 500 ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 13€

Α ΖΩΝΗ 25€ (ΜΕ ΠΟΤΟ)

Β ΖΩΝΗ 15€

Προπώληση:

Discover Bookstore

Γωνιά του βιβλίου

Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

Le Patron

Beau Rivage 

Public House

Το Θρανίο

Διοργάνωση:
Apotheosis stage

Οργάνωση παραγωγής: 
People Entertainment Group

Πληροφορίες: 6934605584