Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξύπνησαν από τα χαράματα μόνο και μόνο για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Achaia Clauss και να δώσουν το παρών στο πανηγύρι της μουστιάς. 

Αρκετοί λάτρεις του κρασιού, αλλά και άνθρωποι που ήθελαν να ζήσουν έστω και για μία φορά στην ζωή τους τη μοναδική αυτή εμπειρία, ανηφόρισαν στην Καστροπολιτεία της Πάτρας και πήγαν στο αμπέλι που υπάρχει γύρω από τον Πύργο Clauss, για να τρυγήσουν τα ζουμερά σταφύλια, από τα οποία βγαίνει η μία και μοναδική μαυροδάφνη, το ξεχωριστό αυτό κρασί που έχει γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο. 

Οι τρυγητές αφού μάζεψαν τα σταφύλια, στη συνέχεια άπλωσαν μία μεγάλη ποσότητα από αυτά στις λιάστρες για να αφυδατωθούν, ώστε κατόπιν να πατηθούν και να προσδώσουν στη μαυροδάφνη αυτά τα υπέροχα μελένια αρώματα που όλοι μας γνωρίζουμε και έχουμε αγαπήσει, πίνοντας αυτό το μοναδικό κρασί. 

Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Achaia Clauss και ανέβηκαν στην Καστροπολιτεία, έζησαν μια υπέροχη εμπειρία που σίγουρα θα τους μείνει αλησμόνητη. 

Δείτε φωτογραφίες που ανέβηκαν από το πανηγύρι της μουστιάς στην σελίδα της Achaia Clauss στο facebook.