Με το αίμα δύο νέων ανθρώπων βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο 42ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του patrisnews, το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος Χρήστος Χανιάς και στο οποίο επέβαινε η 23χρονη σύντροφός του, εξετράπη -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- από την πορεία του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας και αμέσως μετά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους δύο άνδρες και την μία γυναίκα.

Δυστυχώς όμως για τον 30χρονο και την 23χρονη, η ελπίδα έσβησε στο Κ.Υ. Βάρδας, όπου διακομίσθηκαν και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Όσο για τον 22χρονο διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Πύργου.

Η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της τραγικής είδησης, ενώ συγκλονίζει το γεγονός πως η σημερινή ημέρα, θα ήταν ημέρα χαράς για την οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου Χανιά, καθώς η αδερφή του, Ράνια, επρόκειτο να παντρευτεί τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Βάρδας, Ανδρέα Γούρμο. 

Ο 30χρονος, γιος παλαίμαχου άσου της Δόξας Ν. Μανωλάδας, του ΠΑΟΒ και του Αίαντα Γαστούνης, ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας.