Μπορεί να πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στα Χανιά, στον τόπο καταγωγής του συντρόφου της, ωστόσο ετοιμάζει εκπλήξεις.

Η Μελίνα Ασλανίδου πέρασε ένα από τα πιο ομορφότερα και πιο ερωτικά καλοκαίρια της ζωής της. Με ανεμελιά, χαλαρή διάθεση και έχοντας δίπλα της τον της ζωής της δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η όμορφη τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή Dot. αρχές Ιούλιου είχε αποκαλύψει την απόφαση της να εγκατασταθεί μόνιμα στη γενέτειρα του καλού της, τα Χανιά, αποκαλύπτοντας πως εκεί ζει όπως ακριβώς θέλει ενώ είχε τονίσει πως επειδή και εκείνη έχει μεγαλώσει στην επαρχία και σε κλειστή κοινωνία, χαίρεται που γνωρίζει τους ανθρώπους της καθημερινότητάς της με τα μικρά τους ονόματα.

Τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματικά πάνε από το καλό στο καλύτερο αφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει κάτι νέο.

«Ετοιμαζόμαστε για δεύτερο σιγκλ .... για πείτε ??? Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το επόμενο ??? Το πρώτο ήταν το αν Σ αρνηθώ αγάπη μου !!! Δεύτερο ??», γράφει με τα σχόλια των followers της να παίρνουν «φωτιά».