Παντρεύτηκε η μοναχοκόρη του Γιώργου Χωραφά! Η όμορφη Ζωή, που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του διάσημου μπαμπά της ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Γεράσιμο Φλωράτο στην Κεφαλονιά.

Η τελετή, που έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, έγινε μπροστά στη θάλασσα, σύμφωνα με τα εβραϊκά και αρχαιοελληνικά έθιμα, στο όμορφα διακοσμημένο -ειδικά για την περίσταση- κτήμα Σαμόλι, στην περιοχή Παλική, κοντά στο Ληξούρι.


Η επιλογή του νησιού δεν ήταν τυχαία, αφού τόσο η Ζωή όσο και ο Γεράσιμος έχουν ρίζες από το όμορφο νησί του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, Κεφαλλονίτης ήταν ο πατέρας του διεθνούς ηθοποιού μας αλλά και οι γονείς του γαμπρού, όπως άλλωστε προδίδει και η κατάληξη του επιθέτου Φλωράτος.

Στο πλευρό των δύο νέων ήταν, φυσικά, οι οικογένειές τους αλλά και λίγοι αγαπημένοι φίλοι, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αμερική και τη Γαλλία, όπου ζει μόνιμα το ζευγάρι, για να βρίσκονται κοντά τους σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή τους.


Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση με live μουσική αλλά και dj, με τους νεονύμφους και τους καλεσμένους τους να διασκεδάζουν κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

H 29χρονη Ζωή Χωραφά, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ξα μου», που βγήκε πέρυσι στις αίθουσες, δεν πίστευε ότι θα ασχοληθεί με την ηθοποιία, αφού μέχρι να αρχίσει μαθήματα υποκριτικής ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι ή το μιούζικαλ.