Ο Τάσος Μπερδέσης είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους της Ελλάδας σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο, τον οποίο έχουμε ταυτίσει με τον Παναθηναϊκο!

Την Παρασκευή (7/9), όμως, ανακοινώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο χώρο της πυγμαχίας, αφού ο Πατρινός αθλητής προστέθηκε στο δυναμικό του "αιώνιου" αντίπαλου των "πράσινων", τον Ολυμπιακό!

Η ανακοινωση του Ερ. Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της πρωταθλήτριας ομάδας μας".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr ο Τάσος Μπερδέσης ανέφερε τα εξής: «Το να φεύγω από τη μια ομάδα και να έρχομαι σε μια άλλη μεγάλη ομάδα είναι χαρά και μου δίνει δύναμη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως δίνω πάντα. Ο σκοπός μου είναι να βγω πρωταθλητής και να φτάσω στο υψηλότερο σκαλί. Ποιο είναι αυτό; Θα το δείτε το επόμενο διάστημα. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν οι παράγοντες που ήρθαν και με πλησιάσανε.

Πιστεύω ότι είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους με ανθρώπους που μπορούν να φέρνουν τον κάθε αθλητή στην ομάδα. Μόνο και μόνο που θα σε κοιτάξουν και θα σου μιλήσουν. Από το μισό που θα σου πουν θα γίνει ένα. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ εδώ στην Ελλάδα και χαίρομαι γιατί κατηγορούσα την χώρα μας για κάποια πράγματα για όλες τις ομάδες, μόνο τον Ολυμπιακό που δεν τον γνώριζα. Τώρα που τον γνωρίζω, έχω μπει στην οικογένεια και είναι πλέον η οικογένειά μου».


Ο Τάσος Μπερδέσης, εκτός από το επάγγελμά του είχε γίνει γνωστός και από τη συμμετοχή του στο "Survival Secret" που προβλήθηκε στο Epsilon TV.

Εκεί έφτασε μέχρι το τέλος κερδίζοντας το έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 ο Έλληνας πρωταθλητής είχε βραβευτεί ως ο καλύτερος αθλητής του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα.