Η τραγωδία με τον άνδρα που γυρίζει με σακούλες στα χέρια και έχει γίνει πλέον γνωστός σε όλους τους Πατρινούς συνεχίζεται.

Ο λόγος για τον κυρ - Χρήστο που αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήμα αλκοολισμού και κάθε τόσο βρίσκεται σωριασμένος σε άσχημη κατάσταση σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Τις προάλλες Πατρινοί τον εντόπισαν στην οδό 25η Μαρτίου, μια άλλη φορά στην Κανάρη, το βράδυ της Τετάρτης είχε πέσει αναίσθητος σε πεζοδρόμιο της Κορίνθου και δεν ξέρουμε που θα βρεθεί σωριασμένος τις επόμενες ημέρες. 

Ο συγκεκριμένος κύριος στις αρχές του καλοκαιριού μετά από σοβαρό επεισόδιο που είχε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ήταν να φιλοξενηθεί σε ειδική κλινική της Αθήνας για να ξεκινήσει θεραπεία για το πρόβλημα του. Δεν ξέρουμε τι έγινε και δεν προχώρησε το όλο θέμα. 

Προφανώς επειδή η θεραπεία χρειάζεται ένα διάστημα που θα μείνει έγκλειστος (θα πήγαινε στο γνωστό ίδρυμα που υπάρχει στην Αθήνα "18 και Άνω"), δεν δέχτηκε και προτίμησε και πάλι τους δρόμους. Ο ίδιος συνεχίζει έτσι να περιπλανιέται στους δρόμους της Πάτρας, να εντοπίζεται κάθε τόσο αναίσθητος από μέθη, ενώ τελευταία ζητάει από τους περαστικούς γύρω του να καλούν το ΕΚΑΒ. 

Όταν όμως το ΕΚΑΒ φτάνει ο ίδιος δεν δέχεται να το ακολουθήσει, φοβούμενος μην τον κρατήσουν στο νοσοκομείο. Μένει να δούμε τι θα γίνει με την κατάσταση του και αν τελικά ο άνθρωπος αυτός θα πάρει την βοήθεια που χρειάζεται και όμως αρνείται...