Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα, στο γραφείο του Δημάρχου Αθηναίων, συνάντηση του κ. Γιώργου Καμίνη, με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη» Νίκο Τζανάκο. Όπως είναι γνωστό ο κ. Καμίνης είναι και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και περιεστράφει τόσο στα γενικότερα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και στην περίπτωση του Δήμου της Πάτρας και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε να υπάρξει ει δυνατόν κοινός βηματισμός από τις ευρύτερες δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

"Από την πλευρά μας ενημερώσαμε τον κ. Καμίνη για τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει προκειμένου να γίνει πράξη αυτή η σύγκλιση είτε πριν είτε μετά τις εκλογές, αλλά και για την πορεία, την προοπτική και τη στρατηγική που έχουμε χαράξει σαν Δημοτική Ομάδα ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2019.

Ο κ. Καμίνης άκουσε με ενδιαφέρον τη συνολική μας παρουσίαση και ανέφερε πως ενόψει των σε εξέλιξη διεργασιών, θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του οσα του καταθέσαμε. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που είχε η συζήτηση είναι πως κράτησε περισσότερο από μια ώρα" αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικης παράταξης "Πάτρα η δική μας πόλη".