Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας διοργανώνει και φέτος τη μεγαλύτερη δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Οι δράσεις του Συλλόγου τον μήνα Οκτώβριο, που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, θα κορυφωθούν με τον καθιερωμένο συμβολικό περίπατο. Θα περπατήσουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το σύνθημα “συγχρονίζουμε τα βήματά μας” για 1,5 χλμ με αφετηρία την Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων και τερματισμό στο Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Καλούνται άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με διάθεση για προσφορά, να βρεθούν εκεί και να γίνουν Εθελοντές στη μεγάλη δράση.

Μπορείτε να βοηθήσετε σε διάφορα πόστα είτε πριν τη διοργάνωση είτε την ίδια μέρα του Pink the City. Θα προηγηθεί συνάντηση όλων των εθελοντών για εκπαίδευση και ανάληψη αρμοδιοτήτων.

Είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά η φόρμα υποβολής αιτήσεων των εθελοντών στην σελίδα http://pinkthecity.gr (εθελοντισμός). Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και τηλεφωνικά στο 2610 222 274 από τις 11.00 έως τις 15.00 καθημερινά μέχρι 28 Σεπτεμβρίου.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για τους εθελοντές κα Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος του Συλλόγου και Υπεύθυνη Ψυχοκοινωνικού Έργου του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ.