Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Πατρινών για να βοηθήσουν στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, τον Σεπτέμβριο του 2019. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για να γίνουν εθελοντές στη διοργάνωση της μεγάλης αυτής γιορτής για την Πάτρα, αλλά και για την Ελλάδα, αυξάνονται συνεχώς παρόλο που είμαστε ένα χρόνο περίπου πίσω πριν από το σπουδαίο γεγονός. 

Το κάλεσμα που έκανε στους Πατρινούς από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, ο Γιώργος Βασιλειάδης, μέσα από την εκδήλωση "One year to go", (αλλά και οι υπόλοιποι φορείς) για συμμετοχή στη διοργάνωση, δείχνει να αποδίδει καρπούς και οι πολίτες έχουν καταλάβει το πόσα οφέλη μπορεί να φέρουν στην πόλη, αλλά και να αφήσουν ως κληροδότημα τους, τα επόμενα χρόνια. 

Η ενημέρωση όμως της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων δεν σταματά στην Πάτρα, αλλά θα πρέπει να συνεχιστεί και στις υπόλοιπες πόλεις της Αχαΐας, αφού είναι ένα γεγονός σπουδαίο για την περιοχή που ξεπερνά τα στενά όρια της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Με γνώμονα αυτό την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο μία ακόμα δράση. Η εκδήλωση θα έχει το χαρακτήρα ενημέρωσης και θα γίνει στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και των υπόλοιπων τοπικών φορέων.