Σημαντικό παραμένει το πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα σκυλιά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. 

Τα σκυλιά, παρά τα μέτρα στα οποία είχε προχωρήσει η προηγούμενη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος (μέτρα που προφανώς δεν απέδωσαν),  συνεχίζουν και περιφέρονται στους προαύλειους χώρους του Νοσοκομείου, αλλά και στις εισόδους του. 

Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα, συνέβη ένα περιστατικό που ανέδειξε για ακόμα μία φορά το πρόβλημα που υπάρχει. Ένα σκυλί επιτέθηκε σε μία ασθενή που προερχόταν από μεταμόσχευση νεφρού. 

Το σκυλί δάγκωσε τη γυναίκα που είχε πάει στο νοσοκομείο, στο πλαίσιο τακτικού ραντεβού που είχε. Αμέσως δέχτηκε την περίθαλψη των γιατρών που της χορήγησαν αντιβίωση. 

Το συμβάν, όμως, έγινε γρήγορα γνωστό στους χώρους του νοσοκομείου, ενώ η ασθενής που κανονικά θα πρέπει να βρίσκεται σε καθεστώς απόλυτης προστασίας προσπάθησε να συναντήσει τη διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Παναγούλα Μαμμή που απουσίαζε.

Η γυναίκα πρόκειται να καταθέσει σχετική καταγγελία. Μένει να δούμε αν η νυν διοίκηση του Νοσοκομείου, καταφέρει και αντιμετωπίσει το πρόβλημα που παραμένει εδώ και μήνες στους εξωτερικούς χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος.