Διακριτική πολυτέλεια, ζεστή ατμόσφαιρα και άψογη εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το κέντρο εκδηλώσεων "Μινόρε", ιδανικό για κάθε είδους συνεστιάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά δεξιώσεις γάμου και βάπτισης.

Στην Πατρών Πύργου (διασταύρωση Καπελέτο) στήθηκε πριν καιρό ένας χώρος για όλους εκείνους που δεν τους αρκεί να κάνουν όνειρα, αλλά επιδιώκουν να τα ζήσουν κιόλας!

O χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε εκδήλωση, αφού πολύ γρήγορα και με μικρές "πινελιές" δίνει λύση στις βαρετές και μονότονες συγκεντρώσεις.

Αυτό σημαίνει πως καλύπτει όλα τα γούστα με πρωτότυπες προτάσεις διακόσμησης χώρου.


Εκτός της διακόσμησης οι ανέσεις που προσφέρονται (κλιματιζόμενη αίθουσα, ιδιόκτητο πάρκινγκ, καλό φαγητό και ηχητική κάλυψη, κ.ο.κ.) έκαναν το "Μινόρε" να ξεχωρίσει!

Η πείρα των ιδιοκτητών στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων είναι η εγγύηση για την επιτυχία της βάπτισης ή και του γάμου σας. Έναν τέτοιο επιτυχημένο γάμο έτυχε να ζήσουμε και εμείς πριν λίγες μέρες στο Mινόρε.

Το πρώτο που σου κάνει καλή εντύπωση κατά την είσοδο σου στο χώρο είναι το συντριβάνι που δεσπόζει στην είσοδο και που δημιουργεί συναισθήματα οικειότητας.

Η θερμή φιλοξενία, άλλωστε, φάνηκε από το πρώτο "καλώς ήρθατε" του προσωπικού. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως άνθρωποι αποτελούν το μέσο για να δεθούμε με κάποιο χώρο τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η δική μας αίσθηση για το Μινόρε ήταν η καλύτερη και αυτό εξαιτίας του team του.


Η διοργάνωση γάμων ίσως και λόγω εποχής είναι αυτό στο οποίο ρίξαμε εμείς βαρύτητα. Το κέντρο εκδηλώσεων καλύπτει άνετα τις προσωπικές ή και εταιρικές σας ανάγκες για "ανοιχτές" συγκεντρώσεις και παρουσιάσεις.

Όπως αναφέραμε άλλωστε Μινόρε=Συγχορδία πραγμάτων!

Ξύπνα... κι άκουσε, ή καλύτερα γνώρισε το ξεχωριστό Μινόρε της περιοχής.