Το Goethe-Zentrum Patras υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα μοναδικό live, στον μαγευτικό κήπο του Royal, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 21:30.

Το βραβευμένο με το "Hessen Jazz Price" γερμανικό συγκρότημα Contrast Trio, έρχεται στην Πάτρα και υπόσχεται να χαρίσει στους φίλους της Jazz μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μελωδικές εικόνες.

Η μουσική των Contrast Trio είναι έντονη, χορευτική αλλά και γεμάτη μελαγχολία.

Οι μουσικοί από την Φρανκφούρτη αντιμετωπίζουν το πιάνο ως κρουστό και έτσι οι τυπικοί ήχοι του πιάνο-Jazz είναι δύσκολο να αναγνωριστούν. Τα ατμοσφαιρικά φωνητικά , οι ξεροί ρυθμοί drum, καθώς και οι ρυθμοί Disco είναι διάχυτοι. Οι Contrast Trio ακροβατούν μεταξύ της dancefloor και της σκανδιναβικής Nujazz, εμπνευσμένοι από τον Bugge Wesseltoft.

Η στροφή προς την ηλεκτρονική μουσική ήταν μονόδρομος για τους Contrast Trio.

« Τα ακούσματα μας ήταν πάντα Techno και Minimal. Απλά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να αντανακλώνται και στη μουσική μας» , αναφέρει ο Tim Roth, κύριος τραγουδοποιός της μπάντας μαζί με τον Yuriy Sych.

Το ερώτημα παραμένει: Είναι Jazz ή Electro;

Ο μπασίστας χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η μουσική μας είναι προσιτή αλλά πολύπλοκη. Ακόμη και αν κάποιος δεν έχει ακούσει ποτέ Jazz, μπορεί άνετα να απολαύσει τις συναυλίες μας!».


CONTRAST TRIO:

Yuriy Sych- πλήκτρα

Tim Roth-κοντραμπάσο, ηχητικά εφέ

Jan Philipp- ντράμς

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 21:30

Στον Κήπο του Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο)

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Είσοδος ελεύθερη