Οι μουσικές εκδηλώσεις στον Κήπο του Ραδιοφωνικού Μεγάρου της ΕΡΤ, έχοντας ως κωδικό ονομασίας "Summertimes", καθιερώθηκαν το φετινό καλοκαίρι από την ΕΡΤ και υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση του κόσμου. 

Μια από τις πιο λαμπρές βραδιές των "Summertimes" είχε "άρωμα" Πάτρας και έγινε στην Αγία Παρασκευή, υπό το φως του μεγάλου φεγγαριού του Αυγούστου, την περασμένη Πέμπτη, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που διαθέτει η εγχώρια μουσική σκηνή, σε ποιότητα και ήθος, τον θρυλικό Ψαραντώνη. 

Μαζί με τον Ψαραντώνη εμφανίστηκε ο Πατρινός τραγουδοποιός, μουσικός και συνθέτης ο Βασίλης Ράλλης, αλλά και ο Θοδωρής Κοτονιάς. Θεματική της μουσικής βραδιάς ήταν "Νέες προτάσεις, παλιότερο υλικό", σε μία συναυλία που όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά είπαν στο τέλος της για μία καταπληκτική μουσική συνύπαρξη που ένωσε το "παλιό" με το "νέο", το χθες με το σήμερα και ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τη μουσική συνέχεια που έχει η χώρα μας. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Κήπο του Ραδιοφωνικού Μεγάρου της ΕΡΤ το παρών έδωσε αρκετός κόσμος, με ένα ακροατήριο που έδειξε να "διψάει" για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και μουσικές βραδιές.

Όσοι πάντως δεν βρέθηκαν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συναυλία σε μαγνητοσκόπηση, την Τετάρτη στις 5 Σεπτεμβρίου από την ΕΡΤ 2 στις 20:00.