Είναι που οι "δικές" μας οι Πατρινές έχουν ομορφύνει, έχοντας γυμναστεί τους μήνες τους χειμώνα σε γυμναστήρια και σε διάφορα σπορ. Είναι που σε αυτές ήρθαν να προστεθούν επισκέπτριες και τουρίστριες από διάφορες ξένες χώρες της Ευρώπης. 

Είναι και πολλά άλλα που φανερώνουν ότι το καλοκαίρι είναι μια εποχή που αναδεικνύει την θηλυκότητα, τον ερωτισμό και γενικότερα το σύνολο της γυναικείας προσωπικότητας. 

Το γεγονός είναι ένα: Το φετινό καλοκαίρι από τις κοντινές παραλίες γύρω από την Πάτρα, αλλά και τις πιο μακρινές δυτικά και ανατολικά της, "παρέλασαν" κορμιά. 

Κορμιά καλλίγραμμα και γυμνασμένα που είχαν όλα τους κάτι να δείξουν και που "έβγαζαν" μάτια, κάνοντας τα ανδρικά βλέμματα να χαζεύουν και πολλές φορές να χάσουν την μπάλα, από αυτά που έβλεπαν μπροστά τους.

Πολλά και καλά. Το κυριότερο: Κορμιά που ήξεραν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, δίνοντας βάση στα δυνατά τους σημεία και βάζοντας το instagram το φετινό καλοκαίρι σε μία άλλη τροχιά, με τις φωτογραφίες που ανέβαζαν από το πέρασμα τους από τις παραλίες της περιοχής, σέξι, ερωτική, ξένοιαστη και ανέμελη, κάνοντας τη λίμπιντο να πιάσει "κόκκινο". 

Το καλοκαίρι του 2018 σε λίγο φεύγει. Και ένα από τα πολλά που πρόκειται να μας μείνει ως ανάμνηση είναι όλες αυτές οι όμορφες θηλυκές παρουσίες, με τα αποκαλυπτικά μαγιό που είδαμε στις παραλίες της περιοχή μας. 

Δείτε ορισμένες μόνο από τις δεκάδες φωτογραφίες που "παίζουν" στο instagram και τις οποίες "αλιεύσαμε", έτσι να δώσουμε στο καλοκαίρι που πλέον ετοιμάζεται να περάσει στο παρελθόν, την πραγματική του διάσταση.

Μια διάσταση που σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα, την αλμύρα της θάλασσας, του καυτού ήλιου, της απέραντης αμμουδιάς και όλων των υπολοίπων στοιχείων του σκηνικού αυτού που μόνο στις παραλίες της χώρας μας συναντάς, θα έχουμε για να θυμόμαστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Τις νύχτες που ευτυχώς αργούν ακόμα.