Για άλλη μια χρονιά οι ομάδες χαντ-μπολ της Ακαδημίας των Σπορ ανδρών και υποδομών θα χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού σταδίου του Δήμου Πατρέων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η ομάδα των ανδρών που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας και οι ομάδες των υποδομών που θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Τ.Ε.Χ. Πελοποννήσου, επιλέγουν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, γιατί έχουν και δύο ανοικτά γήπεδα χαντ-μπολ, όπου σε συνδυασμό γήπεδα στίβου και ανοικτά γήπεδα φέρνουν τα κατάλληλα αποτελέσματα για την φυσική κατάσταση.

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 3.00 μ.μ. η παιδική ομάδα με προπονήτρια την Βάσω Βουκελάτου και στις 6.30 μ.μ. η ανδρική ομάδα με προπονητές τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και Ελένη Αραβαντινού έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση – προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ανδρική ομάδα θα στηριχτεί στον ίδιο περσινό κορμό εκτός από δύο παίκτες, τον Μιχάλη Μάρκοβιτς (σταμάτησε την ενεργό δράση) και τον Αιγιώτη Άγγελο Γιούπη ( ανήκει το δελτίο του στο Σεριφάτο Αιγίου), ενώ αρκετοί αθλητές της παιδικής ομάδος θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα. Ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ανακοινώσει την μετεγγραφή του Ηλία Γκάρα από τον Φίλιππο Βεροίας, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μετεγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Η διοίκηση της Ακαδημίας των Σπορ ευχαριστεί και δια μέσου του τύπου την διοίκηση του Παμπελοποννησιακού σταδίου του Δήμου Πατρέων για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους.