Ένας από τους πιο νέους και συμπαθητικούς ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με την πολιτική και ειδικότερα με την Νέα Δημοκρατία, έγινε γαμπρός και παντρεύτηκε την αγαπημένη του. 

Ο λόγος για τον Νίκο Θεοδωρόπουλο που την περασμένη Κυριακή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας και παντρεύτηκε την καλή του Μαρία Ζορμπά, με δεκάδες φίλους, συγγενείς και ονόματα της τοπικής πολιτικής σκηνής να σπεύδουν να ευχηθούν στο νεόνυμφο ζευγάρι. 

Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, δάσκαλος στο επάγγελμα, είναι ένα από τα πλέον υποσχόμενα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με σημαντική δράση σε όλα τα ζητήματα.

Παράλληλα, ασχολείται και με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας, του Αετού Ρίου. Είναι ένα πολυάσχολο άτομο που αποφάσισε όλα αυτά να τα κάνει για λίγο στην άκρη, προκειμένου να παντρευτεί την αγαπημένη του, στην ιερότερη και πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής.


Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, ενώ κουμπάροι ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Ν.Δ. Γιάννης Μάκκας και η Μαρία Κουτσογιάννη.

Η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο ειδυλλιακό χώρο "Ηδύλοφον", ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος, ο πρώην δήμαρχος Λαρισσού Κώστας Καλαϊτζής, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Κώστας Χριστόπουλος, Ανδρέας Φίλιας, Θόδωρος Ξυλιάς, Ανδρέας Νικολάου και πολλοί ακόμα. 

Από εμάς ευχές στους νεόνυμφους για να ζήσουν και καλούς απογόνους!