Είστε από αυτούς που εγκατέλειψαν τους καλοκαιρινούς μήνες το γυμναστήριο και έτρεχαν σε παραλίες για μπάνιο και ηλιοθεραπεία; Αν ναι, είναι κατανοητό, όμως τώρα που η αγαπημένη εποχή, μας αποχαιρετά, μήπως πρέπει να ξεκινήσετε πάλι;

Φυσικά και πρέπει, γιατί το σώμα χρειάζεται συστηματική άσκηση για να παραμένει υγιές. Αν είστε από τους τυχερούς που γυμνάζονταν από πριν στο Body House Club, τότε θα ξέρετε ότι έχετε κάνει την πιο σωστή επιλογή. Αν όχι, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι το γυμναστήριο της Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών, πρέπει να γίνει το "στέκι" σας.

Κι αν δεν είστε σίγουροι για αυτό που σας προτείνουμε, σας παρουσιάζουμε 10 λόγους, που θα σας κάνουν να τρέξετε στην πόρτα του άμεσα.


1. Το Body House Club βρίσκεται σε ένα χώρο σύγχρονης αισθητικής 5 επιπέδων, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για γυμναστήριο.

2. Η συνδρομή περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση: καρδιαγγειακών μηχανημάτων, μηχανημάτων μυικής ενδυνάμωσης και ελεύθερων βαρών, καθώς και απεριόριστη συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα.

3. Είναι ένα γυμναστήριο με 153 ώρες ομαδικών μαθημάτων την εβδομάδα και 33 ομαδικών μαθημάτων ημερησίως με δυνατότητα επιλογής 3 διαφορετικών προγραμμάτων την ίδια ώρα.

4. Διαθέτει προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ανανεώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

5. Μπορείτε να κάνετε χρήση αποδυτηρίων, sauna, hammmam, jacuzzi και spa.


6. Δυνατότητα εκγύμνασης σε έναν από τους μεγαλύτερους στόλους στην Ελλάδα αερόβιας και στατικής εκγύμνασης technogym.

7. Έχει τη μεγαλύτερη αίθουσα TRX σε όλη την Ελλάδα.

8. Διαθέτει από τις μεγαλύτερες αίθουσες ομαδικών μαθημάτων και μία από τις μεγαλύτερες Spinning Bike στην Ελλάδα.

9. Απασχολεί καθηγητές ΤΕΦΑΑ που δουλεύουν αποκλειστικά στο Body House Club.

10. Όλες οι παροχές περιλαμβάνονται στη συνδρομή χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Ακόμα εδώ είστε; 

Επειδή, το γυμναστήριο δεν είναι θέμα τύχης, αλλά θέμα επιλογής μην περιμένετε άλλο!