Όλο όμορφες γυναίκες έχει στα χέρια του ο πρόεδρος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πάτρας και του 37ου Φεστιβάλ Πάτρας -  Θεσμός Αρχαίου Δράματος, Ανδρέας Ανδριόπουλος

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει μόνο με όμορφες, αλλά με γυναίκες, με αρκετό ταλέντο. Γιατί η Κατερίνα Μαούτσου είναι μία ηθοποιός που θεωρείται από τις πιο ελπιδοφόρες της γενιάς της, έχοντας κάνει κυρίως δουλειές στο θέατρο που αγαπάει. 

Η Κατερίνα Μαούτσου είναι μία από τις "Θεσμοφοριάζουσες" που παίζουν στο έργο του Αριστοφάνη που έχει κερδίσει πολλά εγκωμιαστικά σχόλια από την περιοδεία που έχει κάνει σε όλη την Ελλάδα, σε μια αξιόλογη δουλειά του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου που έχει κάνει και τη σκηνοθεσία. 

Η δουλειά στηρίζεται από πλευράς συντελεστών στη νέα γενιά ηθοποιών και στη παράσταση ξεχωρίζει ο ρόλος του χορού των "Θεσμοφοριάζουσων" που έχει μια ενεργή δράση στην πλοκή, σκορπίζοντας γέλιο στους θεατές, μαζί με τους πρωταγωνιστές, μεταξύ αυτών, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Γιώργο Χρυσοστόμο. 

Η παράσταση ανέβηκε και στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, καθώς μπόρεσε και την έφερε το 37ο Φεστιβάλ Πάτρας, κερδίζοντας με το σπαθί της το χειροκρότημα του κοινού. Η φωτογραφία είναι από τα παρασκήνια, μετά το τέλος της παράστασης. 

Είναι μία δουλειά που αξίζει να δουν αυτοί που αγαπούν την αρχαία κωμωδία και τον Αριστοφάνη. Όλοι μας δηλαδή...