Το απόλυτο μουσικό πάρτυ του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του, αφήνοντάς τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πλήθος κόσμου από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κατέφθασε από νωρίς στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, συμμετέχοντας σε κάθε δραστηριότητα και ανυπομονώντας για την μεγάλη μουσική γιορτή!

Lake Volley, Canoe kayak, SUP, και φουσκωτά είναι μερικές από τις δραστηριότητες που είχαν την χαρά να συμμετέχουν οι lakers.

Όσο ο ήλιος έπεφτε... τόσο η ένταση και ο παλμός μεγάλωνε. Μια μουσική πανδαισία με φαντασμαγορικά shows πλαισίωσε το μουσικό αυτό διήμερο.

Το έναυσμα του Lake Party την Πέμπτη 23 Αυγούστου έδωσαν ο Σπύρος Νικολάου και οι Re Salto, οι οποίοι εντυπωσιάσαν με τις μουσικές τους δεξιότητες, το πάθος τους και τη θετική τους ενέργεια. Στη συνέχεια, ο Χρηστός Νινιός και οι μουσικοί του ανέβηκαν στη σκηνή και παρασύραν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι, μετατρέποντας το πάρτι σε μια μουσική γιορτή.

Ο αγαπημένος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ταξίδεψε με τη φωνή του σε γνώριμα μονοπάτια που όλοι αγαπήσαμε, αφήνοντάς την πιο γλυκιά ανάμνηση. Και αν οι fans του ήταν πολλοί... τώρα γίνανε ακόμη περισσότεροι!


Την Παρασκευή 24 Αυγούστου ο ρυθμός άλλαξε και οι παλμοί ανέβηκαν ακόμη πιο ψηλά. Οι Koza Mostra άνοιξαν το πρόγραμμα και αυτόματα μετέτρεψαν το σκηνικό με τους lakers να χορεύουν και να τραγουδούν σε αλά Koza Mostra ρυθμούς.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να μην αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... Από τα πρώτα μόλις λεπτά κέρδισε την καρδιά όλως των lakers με την σαγηνευτική της ομορφιά, την εκπληκτική της ερμηνεία και το απίθανο μουσικοχορευτικό της show.

Οι ταλαντούχοι djs MAD M.A.C. ανέβηκαν στα decks απογειώνοντας μας στους δικούς τους δυνατούς ρυθμούς. Ο resident dj του Lake Party Νick Katsigiannis, που όπως κάθε χρόνο δίνει το παρών, σημείωσε το έναυσμα αλλά και τη λήξη της διήμερης μουσικής γιορτής!