Στο πανέμορφο Δρέπανο της Ηγουμενίτσας έγινε η φετινή πανελλήνια συνάντηση των φίλων και των μελών των λεσχών βέσπας όλης της Ελλάδας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 23 με 26 Αυγούστου και ήταν η 32η πανελλήνια συγκέντρωση σε μία διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για τους φίλους της βέσπας και την οποία περιμένουν κάθε χρόνο πώς και πώς οι "βεσπάκηδες". 

Βλέπετε η συνάντηση αυτή περιλαμβάνει κάθε φορά δεκάδες δράσεις για τους φίλους της βέσπας, από εκδρομές στα μέρη γύρω από την έδρα της διοργάνωσης έως και επισκέψεις σε αξιοθέατα και μουσεία της κάθε περιοχής. 

Η 32η πανελλήνια συγκέντρωση ολοκληρώθηκε έτσι με απόλυτη επιτυχία, σε μία διοργάνωση που υπεύθυνη ήταν η λέσχη των φίλων της βέσπας της Ηγουμενίτσας που ήταν η οικοδεσπότης και από την οποία φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα μέλη του Vespa Club Achaias, μιας λέσχης που είναι από τις πιο δραστήριες σε όλη την Ελλάδα. 


Τα μέλη της λέσχης φίλων βέσπας Αχαΐας βρέθηκαν για ένα τριήμερο στο υπέροχο Δρέπανο της Ηγουμενίτσας, ένα από τα ωραιότερα παραθεριστικά μέρη της περιοχής, συναντήθηκαν με τους άλλους βεσπάκηδες όλης της Ελλάδος που είχαν ανταποκριθεί και αυτοί στην πρόσκληση και έτσι όλοι μαζί πέρασαν ένα πανέμορφο τριήμερο γεμάτο από βόλτες, εκδρομές, γέλια, εξόδους, παρέες, με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι του ήλιου και της θάλασσας. 

Μάλιστα, οι ίδιοι επιστρέφοντας από την Ηγουμενίτσα έγραψαν στον τοίχο της σελίδας τους στο facebook για τις υπέροχες στιγμές που έζησαν στην Ηγουμενίτσα: "Ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία το #vespaclubIgoumenitsa και τους συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση της 32ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Vespa!!!". 

Από εμάς πάντα τέτοια! 


(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα της ομάδας του Vespa Club Achaias στο Facebook).