Ξημερώματα έδωσε και πάλι δικαιώματα η Πάτρα για να υποδεχθεί έναν από τους αγαπημένους και κορυφαίους καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, ο οποίος έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια με την αξία του και τα τραγούδια του, την προτίμηση του κόσμου. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (γιατί γι' αυτόν μιλάμε) έκανε την εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου, στο Volcano στο Δρέπανο της Πάτρας, σε ένα live που ήταν πραγματικό "ηφαίστειο", αφού με τη "λάβα" που έβγαλε, έκανε το κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει όλη τη νύχτα.

Ειδικότερα, τα κοριτσόπουλα που έχουν ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία στο τραγουδιστή δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν πάνω σε καρέκλες και τραπέζια και να τα δίνουν όλα. 

Το κοινό της Πάτρας "φιλοξένησε" τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δείχνοντας τη μεγάλη του αγάπη, ενώ ο καλλιτέχνης φρόντισε να τους αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, παλιές και νέες και φυσικά το "Λιώμα" που ήδη ακούγεται παντού και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. 

Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ οι Πατρινοί τον αποθέωσαν, σε μία εμφάνιση που θα έχουν να θυμούνται για αρκετό καιρό. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram. 


Η Συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Πάτρα.