Στο υπέροχο νησί της Αμοργού, ένα νησί ταυτόσημο του απέραντου γαλάζιου του Αιγαίου, του εναλλακτικού ορειβατικού τουρισμού, αλλά και πολλών ακόμα στοιχείων που του δίνουν μία ιδιαιτερότητα, θα εμφανιστεί ο Πατρινός Ανδρέας Στρατουδάκης

Ο πρωταθλητής χορού στο καρότσι είναι καλεσμένος του ΑΝΠΟ Αμοργού και του Δήμου Αμοργού, σε μία εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν για τα μηνύματα που καταφέρνει να περνάει προς τα έξω μέσα από τη δράση και την ενασχόλησή του με το χορό και την άθληση. 

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης σε αυτή την εκδήλωση, θα χορέψει με δύο παρτενέρ, την Ελένη Γεωργοπούλου και την Ειρήνη Παππά, ενώ χορογράφος της παράστασης που θα παρουσιάσει θα είναι η Μαραμίλλη Ασημακοπούλου.

Σημαντικό ρόλο στο να οργανωθεί η εκδήλωση και να υλοποιηθεί, έπαιξε η Ελευθερία Ψυχογιού, ένα κορίτσι που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αμοργό, την οποία και ευχαρίστησε μέσω των social media, η Σοφία Στρατουδάκη, αδελφή του Ανδρέα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ στο θεατράκι Κατάπολα, με τίτλο «Χορεύοντας με ψυχή».