Φτάνουμε στο τέλος του καλοκαιριού και τα πανηγύρια βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους, τόσο στην Πάτρα, όσο και στις γύρω περιοχές, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη. 

Την Παρασκευή στις 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το "διάσημο" πανηγύρι του Μπάλλα, μία από τις πιο γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στην περιοχή, τέτοια εποχή, πάντα με μεγάλη επιτυχία. 

Το πανηγύρι πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του ιερού Ναού της Παναγίας της Ελαφιώτισσας και συγκέντρωσε πάνω από 2.000 κόσμο, σε ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα το οποίο είχε σαν σκοπό να αναδείξει την μεγάλη παράδοση που έχει το δημοτικό τραγούδι στην περιοχή μας, αλλά και γενικότερα στην Πελοπόννησο και στην Δυτική Ελλάδα. 

Τα μουσικά ακούσματα άλλωστε ήταν από αρκετές περιοχές, ενώ στο πανηγύρι συμμετείχαν ορισμένοι από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο είδος, με τους Αντώνη Κυρίτση, Σταυρούλα Δαλιάνη, Λευκοθέα Φιλιππίδη και Θωμά Κυρίτση στο τραγούδι και τους μουσικούς Νίκο Φιλιππίδη, Γιώργο Μαρινάκη, Κώστα Μερετάκη και Κώστα Φιλιππίδη. 

Ο κόσμος διασκέδασε και έδειξε ότι αγαπάει το δημοτικό τραγούδι και την παράδοση που αυτό έχει πίσω του, ενώ το γλέντι στο χώρο κράτησε μέχρι το πρωί, σε μια υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε για ακόμα μία χρονιά ο εκπολιτιστικός σύλλογος Μπάλλα. Μπράβο σε όλους! 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε: