Η Sofia είναι 11 ετών και εδώ και καιρό βρισκόταν στη λίστα αναμονής για μόσχευμα. Για να διεκδικήσει μία φυσιολογική ζωή, μέσα στους επόμενους μήνες θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης καρδιάς. Πάσχει από μυοκαρδιοπάθεια και ήδη τον Ιούλιο υποβλήθηκε σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. 

Ο ράπερ συγκινήθηκε όταν είδε ένα βίντεο της μικρής που τραγουδούσε την τελευταία του επιτυχία «In My Feelings» και αποφάσισε πως θέλει να τη συναντήσει από κοντά. Η μικρή είχε δύο ευχές για τα γενέθλιά της. Η μια ήταν να βρει νέα καρδιά και η άλλη να συναντήσει τον Drake.


Sofia Does the "Kiki" "In My Feelings" Challenge while Waiting for a New Heart

Οι θαυμαστές του Drake... βγήκαν εκτός εαυτού όταν έμαθαν μόλις λίγες ώρες πριν από την πρώτη του συναυλία στο Τορόντο πως θα ακυρωθεί. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως ακύρωσε τη συναυλία επειδή βρέθηκε σε ένα παιδικό νοσοκομείο και πέρασε αρκετές ώρες με μία 11χρονη που πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

«Αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια που είχα ποτέ. Ήταν ένα θαύμα. Γιατί το να τον δω από κοντά ήταν μία από τις δύο ευχές που είχα κάνει φέτος», εξηγεί η μικρή με ενθουσιασμό που δεν κρυβόταν από την πρώτη στιγμή που ο τραγουδιστής μπήκε στον θάλαμό της. 


Drake surprises little girl awaiting heart transplant at Chicago hospital

Η Sofia δεν δίστασε, ακόμη και με τα σωληνάκια των συσκευών που ελέγχουν κάθε ζωτική λειτουργία της να χορέψει λίγο (την επιτυχία "Kiki" που έχει γίνει παγκόσμιο viral) και να βγάλει όσες περισσότερες selfies με τον Drake μπορούσε.