Μια κούκλα από την Πάτρα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς της "Miss Earth 2018" που θα γίνει στις Φιλιππίνες. 

Ο λόγος για την πανέμορφη Χρύσα Ανδρουτσοπούλου, μία εντυπωσιακή κοπέλα που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ και έχει καταφέρει να πάρει σημαντικούς τίτλους μέχρι ώρας, όπως αυτούς της Σταρ Πελοπόννησος 2016 και της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς 2017. 

Η Ελλάδα επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από εννιά χρόνια απουσίας (είχε να πάρει μέρος από το 2009 όταν μας είχε εκπροσωπήσει η Τριανταφυλλιά Σαραντίνου), σε μία διοργάνωση όπου συμμετέχουν κάθε φορά πάνω από 80 υποψήφιες. 

Η Χρύσα Ανδουτσοπούλου πέρα από τον χώρο της μόδας και την πασαρέλα, είναι ένα κορίτσι με σπουδές και όνειρα, έχοντας ήδη πάρει το πτυχίο της ως χημικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κάνοντας πλέον το μεταπτυχιακό της στην δημόσια υγεία του τμήματος ιατρικής. 

Η υποψηφιότητα της ανακοινώθηκε και επίσημα στις 14 Αυγούστου από τα social media του διαγωνισμού και η Πατρινή κούκλα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, έχοντας πολλές πιθανότητες για να επιστρέψει στην χώρα μας με διακρίσεις ή ακόμα και με έναν τίτλο.

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της αφού έχει την εμφάνιση, την φωτογένεια, αλλά και την ανάλογη προσωπικότητα και καλλιέργεια για να κερδίσει τους κριτές και την κριτική επιτροπή.

Η Πάτρα πάντως είναι μαζί της και αυτό αποδεικνύεται από τις χιλιάδες ευχές που έχει δεχθεί μέχρι ώρας στα κοινωνικά μέσα διαδικτύωσης από τους φίλους και τους γνωστούς της για καλή επιτυχία.