Ο Μάριος Φραγκούλης μαζί με την Δήμητρα Σελεμίδου τη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 θα παρουσιάσουν στο Αρχαίο Ωδείο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας, μια συλλογή από τις μεγάλες επιτυχίες του καθώς και τραγούδια από τον νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Στη φετινή καλοκαιρινή του έξοδο, ο τραγουδιστής ετοίμασε ένα δίωρο μουσικό ταξίδι με τίτλο : ''Ο έρωτας γυμνός’’. Tαξίδι με λόγια, μελωδίες και αισθήματα που δίνουν την αύρα και την αλμύρα του καλοκαιριού.

Με μουσικές του Μάριου Φραγκούλη, τραγούδια των Lucio Dalla, Astor Piazzola, Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη.

Mια μουσική διαδρομή που ξεκινά από την Κρήτη, με ενδιάμεση στάση στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά τον Ιούλιο και πολλοί ακόμα σταθμοί ενδιάμεσα σε όλη την Ελλάδα, και την Κύπρο.  

Τα νέα τραγούδια σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο Μάριος Φραγκούλης και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Τρίτη Έξοδος”, όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο ‘Ελλάς η Χώρα των Ονείρων’ στο Ηρώδειο και στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Μυθολογία του Μάνου Χατζιδάκι.

Τραγούδια και ντουέτα Ερωτικά από την Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα.

"Ο Έρωτας Γυμνός" - Η συναυλία του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15€ προπώληση

18€ την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του θεάτρου

15€ για Ανέργους, άνω των 65 και πολυτέκνους στο ταμείο του θεάτρου

Σημεία Προπώλησης

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων" 10.00 - 13.00 & 18.00 - 21.00

Music Station 2610 222.411

Οπτικά Καραμούζης 2610 221.989

Βιβλιοπωλείο Discover 2610 624.916

Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» Κορίνθου και Φιλοποίμενος

TICKET SERVICES PUBLIC


Ο Μάριος Φραγκούλης στο Ρωμαϊκό Ωδείο