Έχει κεντρίσει την προσοχή των ανδρών μια πανέμορφη κοπέλα από την Γεωργία που εργάζεται τις νύχτες σε συνοικιακό μπαράκι, εκτός του κέντρου της Πάτρας. 

Η νεαρή μελαχρινή κοπέλα που εύκολα όσοι την βλέπουν την χαρακτηρίζουν καλλονή αφού έχει διαστάσεις μοντέλου και φωτογένεια, στοιχεία που θα μπορούσαν να της χαρίσουν μια αντίστοιχη καριέρα, έχει δώσει ζωή στο συγκεκριμένο μπαράκι ακόμα και τους μήνες του καλοκαιριού, όταν τις προηγούμενες χρονιές υπολειτουργούσε. 

Το μαγαζί, από τις 11 και μετά ήταν γεμάτο τόσο τον Ιούνιο, όσο και τον Ιούλιο, με την νεαρή Γεωργιανή που δεν ξεπερνάει τα 25 στην ηλικία, να έχει πιάσει δουλειά από τον περασμένο Μάιο σε αυτό, ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα τον τζίρο του καταστήματος μόνο και μόνο με την παρουσία της. Η ίδια, πάντως, παρά την σέξι και εντυπωσιακή παρουσία της ξέρει να παίζει με τους πελάτες, μη δίνοντας όμως παραπάνω δικαιώματα και ταυτόχρονα να τους ελκύει, κάνοντας τους να πιουν κάτι παραπάνω. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση από το ανέλπιστο αυτό λαχείο που έτυχε να βρεθεί στον δρόμο του και ελπίζει ότι έτσι θα κυλήσει το πράγμα και τους χειμερινούς μήνες που έρχονται. Το ζήτημα όμως είναι ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί προ εκπλήξεων.

Βλέπετε, δύο από τους καλούς του πελάτες, δηλώνουν στους φίλους τους ερωτευμένοι με την κοπέλα και ετοιμάζεται ο καθένας να την κατακτήσει, με διάφορους τρόπους. Οπότε το πράγμα σοβαρεύει. Μένει να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζουμε μόνο να μην προκύψουν μονομαχίες ανάμεσα στους αντίζηλους και η κοπέλα να μην χάσει την δουλειά της που έχει ανάγκη.