Σάλο έχει προκαλέσει και στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η υπόθεση του 33χρονου από την Αμαλιάδα που εξέδιδε την σύζυγο του, χτυπώντας την, προκειμένου να πάρει τα χρήματα από τις ερωτικές της συνευρέσεις. 

Η 26χρονη γυναίκα ζούσε για τρία χρόνια ένα μαρτύριο, με τον εν διαστάσει πλέον σύζυγο της να μεταμορφώνεται σε μαστροπός της, κλείνοντας της ροζ ραντεβού από το διαδίκτυο και φτιάχνοντας της πελατολόγιο. 

Το ποσά που έπαιρνε ο σύζυγος της από τους πελάτες που πήγαιναν με την 26χρονη ήταν στα 100 ευρώ, ωστόσο υπήρχαν περιπτώσεις που τα χρήματα ήταν περισσότερα. Τα ραντεβού κλεινόταν αρχικά σε χώρους των πελατών, ενώ στη συνέχεια ο σύζυγος δεν δίσταζε να βάζει τους πελάτες στο ίδιο τους το σπίτι, πέρνωντας ταυτόχρονα και "μάτι" στις ερωτικές συνευρέσεις της γυναίκας του. 

Τα ραντεβού δεν γινόταν μόνο στην Αθήνα όπου έμενε το ζευγάρι, αλλά και στην Ηλεία και στην Πάτρα όπου ο 33χρονος είχε αρκετές γνωριμίες. Ο σύζυγος εμφανιζόταν ως ξάδελφος της κοπέλας η οποία, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, δεχόταν απειλές και αρκετό ξύλο για να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με άλλους άνδρες και να παίρνει τα χρήματα. 

Το μαρτύριο της γυναίκας κράτησε από το 2015 έως φέτος τον Μάρτιο όπου αποκαλύφτηκε η υπόθεση, όταν η 26χρονη μην αντέχοντας άλλο, ξεπερνώντας τους φόβους της, αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της. Ήδη η 26χρονη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και ζητά την δίωξη του 33χρονου με τον οποίο έχει μαζί του ένα παιδί.