Το Patrasevents.gr σας στέλνει στο Lake Party που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Αυγούστου στο κτήμα Πιθάρι της λίμνης Τριχωνίδας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δώδεκα τυχερούς που θα κερδίσουν από μια μονή πρόσκληση. Οι πέντε προσκλήσεις αφορούν την Πέμπτη 23 Αυγούστου και οι υπόλοιπες επτά την Παρασκευή 24 Αυγούστου.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 20/08 και ώρα 19:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές είναι:

Για την Πέμπτη 23 Αυγούστου:

Βασιλική Χαντζαρά

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Δημήτρης Μάλος

Ευγένιος Κοκκινόπουλος

Σοφία Αναγνωστοπούλου

Για την Παρασκευή 24 Αυγούστου:

Ανδρέας Πλης

Γιώργος Χορόπουλος

Χρήστος Γκούρας

Σπυριδούλα Κωνσταντοπούλου

Ματίνα Ζαρκάδα

Αργύρης Μπάτραλης

Γεωργία Ζαφειροπούλου

Καλή Διασκέδαση!


Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία έρχεται και αυτό το καλοκαίρι να απογειώσει τον ρυθμό της μουσικής στο πιο μαγευτικό τοπίο στη λίμνη Τριχωνίδα. Ένα καταπράσινο φυσικό σημείο μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με ατελείωτο ρυθμό, μουσική και ένταση την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Αυγούστου!

Με σύνθημα την αγάπη για lakesports,  lakevolley και το πάθος για διασκέδαση, το Lake Party ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με δυνατή μουσική από συγκροτήματα και DJ sets on stage!

Πέμπτη 23 Αυγούστου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που κουβαλά την κληρονομιά των αμέτρητων συνεργασίών του με σπουδαίους συνθέτες και ποιητές έρχεται στη σκηνή του Lake Party περπατώντας με τη φωνή του σε γνώριμα μονοπάτια που όλοι αγαπήσαμε. Ο ακούραστος, ρομαντικός, αγαπημένος μας αιώνιος έφηβος είναι έτοιμος για άλλο ένα ταξίδι επί σκηνής!

Παρασκευή 24 Αυγούστου

Ελένη Φουρέιρα. Μετά την εκπληκτική της εμφάνιση στην Eurovision, που χάρισε στην Κύπρο τη 2η θέση, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα έρχεται να ξεσηκώσει τους lakers με ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show, αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Το τραγούδι “Fuego” με τον up - tempo ρυθμό και τα dance/ethnic στοιχεία θα βάλει “φωτιά” στη σκηνή στη σκηνή του Lake Party. Fuego on stage λοιπόν…

Koza Mostra. Οι “Koza Mostra” έρχονται να μας ταξιδέψουν στους ρυθμούς Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου. Μυστικό της επιτυχίας των KOZA MOSTRA , αποτελεί το εξαιρετικό πάντρεμα διαφορετικών μουσικών ρευμάτων. Μουσική που χτυπάει πρώτα στη καρδιά και μετά στα αυτιά. Αυτή είναι η φιλοσοφία των Koza Mostra και θα την μοιραστούν μαζί σας.

MAD M.A.C. Οι Κύπριοι παραγωγοί και DJs, Mad M.A.C θα προσγειωθούν στη σκηνή του Lake Party ετοιμάζοντας για όλους εσάς ένα ανεπανάληπτο dj set ηλεκτρονικής μουσικής.

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο δε θα λείπει ο resident dj του Lake Party NickKatsigiannis εναλλάσσοντας την μουσικοχορευτική σκηνή όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Εσύ θα λείπεις;