Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στη Σίφνο, το νησί που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, για να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες...

«Μπορεί όλοι να πιστεύουν ότι ο Σάκης δεν ασχολείται με τις προετοιμασίες του γάμου, όμως αυτό δεν ισχύει. Ο Σάκης μπορεί να είναι χαλαρός, αλλά ξέρει πολύ καλά και τι συμβαίνει, αλλά και τι ακριβώς θα ζήσει εκείνη τη μέρα. Δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους», αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του παρουσιαστή.

Ολα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω τους και θέλουν να είναι όλα τέλεια. Οι γαμήλιες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από καιρό, ενώ η Χριστίνα και ο Σάκης επισκέπτονται κάθε τόσο το νησί για τις λεπτομέρειες, έχοντας την απαράμιλλη βοήθεια από τους κουμπάρους τους, το επιχειρηματικό ζεύγος Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη.

Ο Σάκης και η Χριστίνα χειρίζονται το «παιχνίδι» με τα social media άψογα. Από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους φρόντισαν να μας ενημερώνουν για το τι τους συμβαίνει. Ακόμη και ο αρραβώνας τους έγινε μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους. Το ίδιο κάνουν και τώρα. Δίνουν μικρές «δόσεις» από την προετοιμασία της σημαντικότερης ημέρας της ζωής τους μέσα από τα social media, κρατώντας πάντα την αναμενόμενη αγωνία.

Πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του: «Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας... Ναι, αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάτι (you’ll soon find out)! Βλέποντας ακόμα μια φορά το νησί, θυμήθηκα πόσο τυχεροί είμαστε που επιλέξαμε τη Σίφνο για να παντρευτούμε, αφού είναι απλά μαγική! Η αλήθεια είναι ότι στην επιλογή έβαλαν το χεράκι τους και οι κουμπάροι». Ο γάμος θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου.

Το νυφικό της Χριστίνας υπογράφει η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ το κοστούμι που θα φορέσει ο Σάκης έχει ράψει ο Τάκης Γιαννάτος. Καλεσμένοι θα είναι ισχυροί φίλοι του ζευγαριού και πολλοί celebrities. Φυσικά, δεν θα απουσιάζουν οι στενοί τους συγγενείς που τόσο πολύ αγαπούν και πολλοί φίλοι τους από το εξωτερικό.

Οι εορτασμοί θα είναι τριήμεροι και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το βράδυ με ένα κοκτέιλ πάρτι. Το Σάββατο η Χριστίνα και ο Σάκης θα «χωρίσουν» για τις προετοιμασίες και θα συναντηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας του Ταξιάρχη στο Βαθύ, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι των κουμπάρων. Την Κυριακή το ζευγάρι θα αποχαιρετήσει τους καλεσμένους του με ένα brunch με νησιωτική lounge διάθεση, όπως αναφέρει η Realnews.

Το ζευγάρι, αν και ταξιδεύει συνέχεια, δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει κάποιο ταξίδι του μέλιτος. Οσοι, όμως, τους ξέρουν καλά πιστεύουν ότι σίγουρα θα μας ξαφνιάσουν με την επιλογή του προορισμού που θα επιλέξουν για να γιορτάσουν την καινούργια τους ζωή. Οσο για τα τηλεοπτικά σχέδια του παρουσιαστή, ακόμη δεν έχει φιξαριστεί τι θα κάνει την ερχόμενη σεζόν: «Η σχέση του με τον Τούρκο παραγωγό είναι καλή, αλλά η δουλειά είναι άλλο πράγμα. Μετά τον γάμο θα αποφασιστούν όλα», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του. Μάλιστα, ο αεικίνητος Θεσσαλονικιός, πέρα από την παρουσίαση, «τρέχει» διάφορα επιχειρηματικά πρότζεκτ, ανάμεσα στα οποία είναι δύο καταστήματα εστίασης στη γενέτειρά του, ένα διαδραστικό μουσείο που ετοιμάζει με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη, καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο εμπειριών που διαθέτει.