Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά ευθέως στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο Πρωινό, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα.

Έχεις συζητήσει με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη για το τι θα κάνεις;

Μάλιστα, έχουμε κάνει δύο ραντεβού.

Γράφτηκε, και μάλιστα ως τετελεσμένο γεγονός, ότι επιστρέφεις στο Πρωινό. Ισχύει;

Είναι μια συζήτηση που γίνεται, αλλά δεν έχει κλείσει κάτι. Υπάρχουν θέματα και πρακτικά και θεωρητικά. Πράγματα που αφορούν τις εκατέρωθεν επιθυμίες και των δύο πλευρών. Δεν θέλω στα 38 να επιστρέψω στο ίδιο πόστο που είχα πριν από χρόνια στο πρωινό και το έκανα και καλά. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχει μια διαφοροποίηση όλο αυτό. Είναι μία από τις προτάσεις του καναλιού.

Επιθυμία σου είναι να ενταχθείς στην εκπομπή;

Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Δεν θα είχα πρόβλημα να συνεργαστώ με την ομάδα του Πρωινού, όμως όχι -και το επαναλαμβάνω- στο πλαίσιο της συνεργασίας που είχα πριν από έξι χρόνια.

Για να διευκρινίσουμε τα πράγματα: Υπάρχουν οι θέσεις στα πάνελ, υπάρχει ο συμπαρουσιαστής, υπάρχει ίσως και η θέση -συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον κεντρικό παρουσιαστή και το πάνελ. Θέλεις ρόλο συμπαρουσιαστή δίπλα στη Φαίη;

Σε ευχαριστώ που το ρωτάς. Δεν τίθεται θέμα συμπαρουσίασης. Μίλησα για διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παρουσιάστρια του Πρωινού είναι η Φαίη Σκορδά. Τελεία.